Ønsker du å bli forvert?

For å holde antallet fertile katter nede her hjemme søker vi fantastiske forverter til noen av våre avlskatter.


Å være fôrvert vil si at du får katten vederlagsfritt mot at vi bruker den i vårt avlsprogram i en avtalt periode. Dette er en super mulighet til å få en fantastisk vakker Bengal med god rasestandard. Vi beholder alltid de beste kattungene til avl, så om du ønsker å stille ut er dette perfekt, men ikke et must.

Forvert står for de daglige kostnadene som mat, sand og forsikring. Alle kattene mine er forsikret i Agria og må fortsette å være det så lenge de er i avl, så forsikringssummen betales til meg hver mnd. Kostnader i forbindelse med avl, kattungene, HCM undersøkelser (hjerteundersøkelse i forbindelse med avl) og kjemisk kastrering står jeg for.

For hunnkattene er det to avtaler.

1.  Katten er gratis og skal ha 3 kull i forverts hjem. 

2. Katten koster 9500,- og skal ha et kull i forverts hjem. 


Når det kommer til hannkattene så finnes det også to avtaler.

1.  Katten er gratis og skal lånes 3 ganger hjem til oppdretter. Når hannkatten blir fertil rundt 1 års-alder henter jeg han hjem for parring og HCM-scanner han, før han leveres tilbake til forvert blir han kjemisk kastrert. Dette varer 6 mnd- 2 år, og når han blir fertil igjen låner jeg han hjem og parrer de tiltenkte jentene før han kjemisk kastreres igjen. Når han blir fertil lånes han for siste gang før han skal kastreres. Om han oppfører seg og ikke har utfordrende atferd kan vi droppe den ene kjemiske kastreringen slik at avtalen blir noe kortere. 

2. Katten koster 9500,- og lånes 2 gang, med en kjemisk kastrering i mellom. 


De er innekatter og skal ikke gå løs ute så lenge de er i avl.

Forvert kan ikke ha andre fertile katter, men kastrerte katter går fint.

Forverten kan ikke bo lengre enn en time unna Kongsberg, noe lengre kan fungere med hannkattene så fremst han leveres til Kongsberg, eller at vi møtes på veien.

Bare ta kontakt dersom du har spørsmål.

Under ser du de kattene vi søker forvert til.

Nava

Nava er ekstremt kjærlig og sosial. Går godt overens med andre katter og barn. Hun ønsker jeg 2-3 kull på. 

Mulan

Mulan er født april 2023 og er ekstremt sosial og kjærlig. Hun er Junior-champion og var trygg og selvsikker på utstilling med over 300-600 andre katter. Barn & andre katter går hun godt overens med. Ønsker 2-3 kull på Mulan.

Dobby

b75fc9ee-6c0e-4616-b005-3cbf297e1389

Dobby er en fantastisk og kjærlig kattunge som elsker å ligge på fanget. Han går godt overens med andre katter og barn